Művészeti szalonunk legközelebbi programja


Művészeti Szalonunkat évente 3 - 4 alkalommal szervezzük meg. A hozzánk ellátogató művészek felajánlják előadásukat, művészeti tevékenységük egy szegmensét Az Egészséges Lelkű Pro-Juventa Alapítvány támogatására. A művészeti esemény után a meghívott művészekkel Lélek és Művészet kapcsolatáról beszélgetünk. Támogatói Szalonjainkon adományokat elfogadunk a Murmóban helyet kapott és működtett Az Egészséges Lelkű Pro-Juventa Alapítvány számára.

Az eseményre várunk mindenkit, aki érdeklődik aktuális művészeti programjaink iránt.

A beérkezett támogatásokat gyermekpszichiátriai problémákkal élő gyermekekkel és családokkal folytott munkára fordítjuk. 

Aktuális programunkat, felhívó plakátjainkat, eseményeinket, és az ott készült fényképeket kövessék facebook oldalunkon.

2017 programtervezete:

Március 3.  20.00 óra, Horgodra tűztél Uram,  Petri György verseit előadja: Krulik Zoltán - ének, gitár. Az előadás után a beszélgetést vezeti Benkő Imola Orsolya a Homo Ludens Project rendezője, művészeti vezetője.

Május 12. Az Operaház Zenekarának kvartetteje: Ravel: F-dúr vonósnégyes

Závodszky Magdolna 1.hegedű

Fenyő Katalin 2.hegedű

Lukács Attila brácsa
 
Wambach Tibor cselló

Június 30. : Filművészeti szalon: Dr. Stark András: Freud titokzatos tárgya, a nőiség 


Helyszín: Murmo (1123 Budapest, Győri út 2/c.)

Belépés ingyenes. A korlátozott férőszám miatt kérjük jelezzék részvételi szándékukat előre lehetőség szerint facebook oldalunkon.

Fenntartjuk a programváltoztatás jogát.

Művészeti események 2016:

  • Megnyitó a Homo Ludens Project közreműködésével
  • Tudatgála - Homo Ludens Project
  • Szavakon innen és túl - Lukács Tünde a Nemzeti Filharmonikusok csellistája, Szklenár Ferenc a BM Duna Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője és fuvolistája, valamint Turek Miklós színművész közreműködésében. dr. Komlósi Piroska vezette a beszélgetést a művészekkel.

 

 

< Vissza a kezdőoldalra

Aktuális terápiás csoportjaink