Csoportok


A Murmóban a gyerekeknek-, és serdülőknek számos terápiás csoportot kínálunk fel. Terápiás csoportjainkat a tanév rendjéhez igazítjuk. A csoportok az órarendben találhatóak meg, a névre kattintva olvashatják a leírásukat. Egyes zárt csoportjaink éves elköteleződést kívánnak, más csoportokhoz 10/15 alkalmanként lehet csatlakozni.

CSOPORTVEZETŐINK képzett szakemberekből állnak, klinikai tapasztalattal rendelkeznek, és rendszeres szupervízióba járnak.

CSOPORTBA KERÜLÉS ELŐTT szülőkonzultációk keretében ismerjük meg a családot (ha még nem jártak eddig a Murmóba), és ismertetjük a csoport céljait, kereteit. További szülőkonzultációk megbeszélés alapján történnek. A csoportokon való részvétel feltétele a rendszeres szülő konzultáció.

JELENTKEZNI LEHET a murmomail@gmail.com e-mail címen a csoport nevének vagy a csoport vezetőjének a megnevezésével szeptember 10-től folyamatosan.

A CSOPORTOS TERÁPIÁK ÁRA változó, melyet egy összegben két havonta kérünk előre kifizetni. Az árak a csoportok leírása után olvashatóak.

TÁMOGATÁSI KÉRELMET elfogadunk a Murmóban működő alapítvány szabályai szerint. (ProJuventa)

ÖNKÉNTESEINK szükség és igény esetén segítenek eljuttatni a gyerekeket a terápia helyszínére. Eziránti igényüket a csoport vezetőjével kell egyeztetni, majd benyújtani kérelmüket a Murmo szakmai közösségét támogató alapítványhoz.

A csoportokra elég 5 perccel a csoport kezdése előtt érkezni, és kérjük, hogy a vége előtt 5 perccel érkezzenek vissza a szülők, kísérők a váróba.

A 2018/2019-es tanév csoportjainak lerását itt olvashatják:

< Vissza a kezdőoldalra