NAGYIZENE – kreatív zenés csoport nagyszülőknek

NAGYIZENE – kreatív zenés csoport nagyszülőknek

A Nagyizene egy kreatív hobbi és egy jó csapat, egy kis közösség, amelyben az együtt zenélés örömét hétről hétre átélhetik a csoporttagok. Felidézzük és „leporoljuk” régi, gyerekkori kedvenc nótáinkat és új dalokkal bővítjük a repertoárt. Kreatív zenei játékokat tanulunk, amit otthon, családi körben is játszhatunk a gyerekekkel, ha esik az eső, lábadozó unokát kell lefoglalni vagy ha összejönnek a nagyszülőknél az unokatestvérek. És, persze élvezzük a zene pozitív élettani hatásait a keringésre, idegrendszerre és a mozgásszervek rugalmasságára, a memóriára, a koncentrációra.

2014 óta működő csoportunkba aktív és már nyugdíjas nagyszülők járnak, akik szeretnek a közelben vagy távolabb élő unokákkal és a maguk jó kedvére énekelni, zenélni. A szerda délelőtti heti találkozóink szeptember 19-án indulnak újra. Folyamatosan várjuk az új tagokat! Zenei előképzettség nem szükséges, de nem is akadály, mert a közös gyakorlás során mindenki a saját ismereteire építve képes bekapcsolódni és fejlődni.

IDŐPONT: szerdánként délelőtt 10.00-11.00
HAVI TAGSÁGI DÍJ: 4000 Ft/fő
FOGLALKOZÁSVEZETŐ: Kovács Petra, komplex művészetterapeuta (MOME, MMSZKE), közösségi zeneterapeuta, Sáry-módszer oktató (SZFE) , Ronnie Gardiner Módszer mester terapeuta

BEJELNETKEZÉS, INFORMÁCIÓ: kreativ.zene(kukac)gmail.com

Event Timeslots (1)

Szerda
-
Nagyizene
A Nagyizene egy kreatív hobbi és egy jó csapat, egy kis közösség, amelyben az együtt zenélés örömét hétről hétre átélhetik a csoporttagok.