Csoportok


A  gyerekeknek-, serdülőknek, felnőtteknek és nagyiknak prevenciós, fejlesztő és terápiás csoportokat kínálunk, melyeket a tanév rendjéhez igazítunk.  A csoportok az órarendben találhatóak meg, a névre kattintva olvashatják a leírásukat. Egyes zárt csoportjaink éves elköteleződést kívánnak, más csoportokhoz 10/15 alkalmanként lehet csatlakozni. Ezeket lassú, nyílt csoportnak hívjuk. Prevenciós, fejlesztő és terápiás csoportokat is kínálunk.

CSOPORTVEZETŐINK képzett szakemberekből állnak, klinikai tapasztalattal rendelkeznek, és rendszeres szupervízióba járnak.

CSOPORTBA KERÜLÉS ELŐTT szülőkonzultációk keretében ismerjük meg a családot (ha még nem jártak eddig a Murmóba), és ismertetjük a csoport céljait, kereteit. További szülőkonzultációk megbeszélés alapján történnek. A csoportokon való részvétel feltétele a rendszeres szülő konzultáció. Kamasz csoportoknál a szülő konzultációk menete másképpen zajlik, mint a gyerek csoportoknál. Javasoljuk, hogy erről a csoport indulásakor egyeztessenek a csoport vezetőivel.

JELENTKEZNI LEHET a csoport@murmo.hu e-mail címen a csoport nevének vagy a csoport vezetőjének a megnevezésével 2019. augusztus 10-től folyamatosan.

A CSOPORTOS TERÁPIÁK ÁRA változó, melyet egy összegben két havonta kérünk előre kifizetni. Az árak az árlistában megtalálhatóak.

TÁMOGATÁSI KÉRELMET  minden gyerek-, és kamasz csoportunknál elfogadunk a Murmóban működő alapítvány szabályai szerint. Eziránti igényüket a csoport vezetőjével kell egyeztetni, majd benyújtani kérelmüket a Murmo szakmai közösségét támogató alapítványhoz a pro.juventa.alapitvany@gmail.com e-mail címre megírt levélben. (ProJuventa) 

ÖNKÉNTESEINK szükség és igény esetén segítenek eljuttatni a gyerekeket a terápia helyszínére. Kísérő iránti igényüket a csoport vezetőjével kell előre egyeztetni, majd benyújtani kérelmüket a Murmo szakmai közösségét támogató alapítványhoz a pro.juventa.alapitvany@gmail.com e-mail címre megírt levélben.

A csoportokra elég 5 perccel a csoport kezdése előtt érkezni, és kérjük, hogy a vége előtt 5 perccel érkezzenek vissza a szülők, kísérők a váróba.

A 2019/2020-as tanév csoportjainak tervezete, ami a Murmós bejelentkező szülők és gyerekek igényei és a lehetőségeink szerint módosulhat 2019. szeptember 30-ig:

< Vissza a kezdőoldalra

Péntek