Rólunk


A MURMO a lelki építkezés helyszíne, ahol egy biztonságos terápiás kapcsolatban foglalkozhatunk az önmegismeréssel, megoldások keresésével. A munkában a belső képek, művészeti eszközök és a játékosság is segítenek minket.

Gyerekterápiás rendelőnkben felnőttek számára is biztosítunk egyéni, illetve csoportos terápiákat, valamint olyanok megkeresésére is számítunk, akik még jobbá, teljesebbé szeretnék tenni életüket és ehhez pszichoterápiás módszerekben képzett és klinikumban is jártas szakemberek segítségét kérik.

Jól képzett szakmai teamünk lehetővé teszi pszichiátriai problémákkal küzdő gyermekek-, és serdülők ellátást is, amíg akut, osztályos kezelést nem igényelnek. Fő célunk, hogy számukra biztosítsunk hosszú távú komplex ellátást.

A Murmóban a Pro Juventa Alapítvány ingyenes Módszertani bemutatókat és Tematikus Szülő Klubokat is szervez, valamint adományozói Művészeti Szalonokat .Az Átkelő Galéria és a MURMO szervesen összekapcsolódik Az Egészséges Lelkű Ifjúságért Pro-Juventa Alapítvány munkájával.

< Vissza a kezdőoldalra

Aktuális terápiás csoportjaink

Támogatás igénylése