Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek


Ide olyan felnőttek jelentkezését várjuk, akik összezavartnak, gyakran lehangoltnak vagy épp túlzottan felpörgettetnek érzik magukat, akár kiváltó ok nélkül. Nem találják helyüket a közösségben, nincsenek barátaik, gyakran váltakozó kapcsolataik vannak, nehezen találnak barátokat barátaik, és emiatt magányosnak, kiközösítettnek tartják magukat. Változó korosztályú és nemű jelentkezőket várunk.

A csoporton való részvételhez nem kell kézügyesség és jártasság a művészetekben, de aki részt vesz a folyamatban biztosan kipróbálhatja a játékos kedvű alkotás, az önmegismerés örömét és nehézségeit egyaránt.

Használunk olajpasztellt, porpasztellt, temperát, akrilt, ceruzát és sok más olyan eszközt, amiről nem gondolnánk, hogy alkotás is készülhet belőle és még segíthet önmagunk megismerésében is. A csoportot klinikumban is jártas és gyakorlott szakemberek vezetik. 

***

Kezdés:
Vezetik: Komáromi Erzsébet Katalin - művészetterapeuta, iparművész, Pap Erika - klinikai szakpszichológus
Időtartam: 15 hét.  A csoportok 3 óráig tartanak, igény szerinti szünettel, keddi napokon. A csoportfolyamatot 3 napos elmélyült munkával zárjuk, vezetjük le.
Árszabás: Mindenkivel külön egyezünk meg a hozzájárulási díjban. 

Jelentkezés módja: e-mailben a murmomail@gmail.com címen 'Műv. ter. önismeret' tárgymegjelöléssel 2016. február 21-ig.


< Vissza a kezdőoldalra

Aktuális terápiás csoportjaink