Rólunk mondták


Rendszeresen gyűjtünk visszajelzésket a hozzánk járó családoktól, és azok közül teszünk fel néhényat a honlapunkra, melyet megoszthatónak gondolnak a szülők.

„Mióta itt vagyunk a Murmóban, olyan , mintha egy súlyos terhet raktam volna le magamról, amit cipelek egy ideje. Sokkal energikusabb lettem megint, majdnem mint régen voltam. Nem nyomaszt a sok kérdés, hogy mit csináljak, vagy mit kéne másképp, vagy hova forduljak segítségért, mi legyen a következő lépés, és hogy éljük túl a napokat. Látom, hogy szakmailag topon van mindenki, és nyugodtan rábízhatom magam és a gyerekem a Murmóra, nem nekem kell okosnak lennem, csupán követni amit mondanak, éééééés ez óriási, nem is tudom szavakba önteni, mennyire felszabadító érzés ez! A fiam is mondta, hogy nagyon jó volt ott lennie. Az igazság az, hogy még egyetlen pszichiáter sem volt ennyire odafigyelő.”

"Pozitív, kellmes, és reményt ébresztő hely!"

"Húzós volt a komplex kivizsgálás díja, de legalább megtudtuk mi a problémánk fő okozója, és azután elindulhatott a terápiás munka."

"Megnyugtató szakértelemmel, és empátiával foglalkoznak itt velünk."

"Kedves, barátságos környezetben, magas színvonalú ellátás."

" Az ismertségét lehetne növelni."

"Itt tapasztalataim alapján a pszichiáter orvosokat sem csupán a gyógyszer felírása érdekli, hanem a gondjaink megértése."

< Vissza a kezdőoldalra

Aktuális terápiás csoportjaink

Támogatás igénylése