TÁMOGATÓ SZÜLŐCSOPORT – Lotilko Programban részt vevő szülők számára. A Pro Juventa Alapítvány és az NFSZK támogatott csoportja.

TÁMOGATÓ SZÜLŐCSOPORT – Lotilko Programban részt vevő szülők számára. A Pro Juventa Alapítvány és az NFSZK támogatott csoportja.

Forma: Prevenciós

Probléma fókusz: Gyermekpszichiátriai problémával élő gyermekek szüleinek szánjuk ezt a csoportot, ahova olyan szülőket várunk, akik úgy érzik erőforrásaik lecsökkentek és sokszor kevés erőt éreznek magukban a hétköznapokban felmerülő kihívások megoldásához.

Módszertan: Komplex művészetterápia, szimbólumterápia, MBT.

Gondolkozunk a hosszú úton megélt nehézségekről, örömökről és küzdelmekről. Megosztjuk egymással kikhez fordulhatunk a bajban, kihez nem? Kik ellenőrzik/kontrollálják a gyerekekkel kapcsolatos szülői döntésekeinket? Megpróbálunk az eltérő nézőpontok, ambíciók mentén közös nevezőre jutni és egymásnak is támaszaivá válni e rövid folyamat során.

A csoport a komplex programunk része, így ide előre beosztott ütem szerint kerülhetnek be a szülők. A tanáv során 4 csoportot viszünk.

Csoport vezetői:

Pap Erika, klinikai szakpszichológus, szimbólumterapeuta

Kovács Petra, komplex művészetterapeuta, zeneterapeuta, RGM mesterterapeuta

Veres Júlia  klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, gyermekjátékdráma-vezető, pszichodráma vezető

Schwanner Zita tanácsadó szakpszichológus, szimbólumterapeuta, családterapeuta

Maximális létszám: Min 6 max 10 fő

Bővebb információt kérhetnek a csoport@murmo.hu e-mail címen.

Event Timeslots (2)

Kedd
-

Csütörtök
-